Magdalenes de pastanaga


La pastanaga i les magdalenes semblen dos conceptes antagònics, oi? Doncs de la seva combinació ens surt un dolç excel·lent. L’altre deia fèiem un pastís de carbassa amb pastanaga. Avui la pastanaga agafa tot el protagonisme i actua en solitari. Proveu-les i no quedareu gens decebuts.

Ingredients per a 12 magdalenes

  • 150g de pastanagues
  • Suc de 1/2 llimona
  • 1 ou
  • 120g de sucre
  • 160g de farina
  • 50g d'oli
  • 50g de llet
  • 1/2 sobre de llevat
  • Ametlla laminades
  • Sucre glaç

Elaboració aproximada de 25 minuts

  1. Pre escalfa el forn a 180°.
  2. Posa l'eina de tallar al vas.
  3. Triturar les pastanagues amb el suc de mitja llimona:
    • 20 segons a velocitat 7.
    • Abaixa tot el que hi hagi a les parets i la tapa del vas.
    • 20 segons a velocitat 7.
  4. Reserva-ho.
  5. Posa l'eina papallona 
  6. Afegeix un ou amb els 120g de sucre:
    • 1 minut a velocitat 2.
  7. Afegeix la pastanaga triturada:
    • 1 minut a velocitat 2.
  8. Afegeix el s50g d'oli i els 50g de llet.
    • 1 minut a velocitat 2.
  9. Afegeix ara els 160g de farina i el 1/2 sobre de llevat:
    • 1 minut a velocitat 2
  10. Posa la pasta resultant en motlles de magdalenes amb unes ametlles pel damunt.
  11. Posa els motlles al forn durant 20 minuts.
  12. Deixa-les refredar, i abans de servir empolvora-les amb sucre glaç.    


Comentaris