Crema de llimona


Unes postres excel·lents per àpats contundents. Refrescant, digestiu i molt fàcil de fer. 

Ingredients per a 10 copes de cava

  • 4 llimones
  • 4 ous
  • 300 g de sucre
  • 50 g de Maizena
  • 1 litre d'aigua mineral

Elaboració aproximada de 30 minuts

  1. Ratlla la pell i escorre el suc de les 4 llimones. 
  2. Bull l’aigua en el bullidor d’aigua o al foc.
  3. Posa l’eina papallona al vas.
  4. Afegeix el sucre, els ous i la maizena
    • Programa automàtic d’amassar 3 minuts a velocitat 2. 
  5. Afegeix la ratlladura i el suc de les 4 llimones juntament amb el litre d'aigua calenta. 
    • 10 minuts a 120º, velocitat 1.
    • Si bull abans del 10 minuts ja pots parar el programa.
  6. Coleu per treure la ratlladura i posa-ho a la nevera fins el moment de servir-ho (quanta més estona a la nevera, més fresc i més quallat).

Pots posar-hi nata al damunt. Queda espectacular.  


Comentaris