Unes postres excel·lents per àpats contundents. Refrescant, digestiu i molt fàcil de fer.
Ingredients per a 10 copes de cava
- 4 llimones
- 4 ous
- 300 g de sucre
- 50 g de Maizena
- 1 litre d'aigua mineral
Elaboració aproximada de 30 minuts
- Ratlla la pell i escorre el suc de les 4 llimones.
- Bull l’aigua en el bullidor d’aigua o al foc.
- Posa l’eina papallona al vas.
- Afegeix el sucre, els ous i la maizena.
- Programa automàtic d’amassar 3 minuts a velocitat 2.
- Afegeix la ratlladura i el suc de les 4 llimones juntament amb el litre d'aigua calenta.
- 10 minuts a 120º, velocitat 1.
- Si bull abans del 10 minuts ja pots parar el programa.
- Coleu per treure la ratlladura i posa-ho a la nevera fins el moment de servir-ho (quanta més estona a la nevera, més fresc i més quallat).
Pots posar-hi nata al damunt. Queda espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada