Unes bones postres de temporada quan les taronges estan al seu millor punt. Refrescant i deliciós. És molt fàcil de fer però lent en la seva preparació. Esprémer taronges per fer 1 litre de suc no és feina ràpida, però val la pena l’esforç.
La taronja és el fruit més important i conegut de la família dels cítrics. Arribada fa milers d’anys de la Xina, ara és una fruita molt conreada a la mediterrània. Aprofitem-la, sobretot quan n´és la temporada.
Ingredients per a 10 flams
- 1 litre de suc de taronja espremut i filtrat perquè no ens quedi gens de polpa
- 100 g de Maizena
- 120 g de sucre
- Caramel líquid tipus Royal
Elaboració aproximada d’uns 60 minuts
- Prepara 10 flameres i posa’ls-hi un raig de caramel líquid.
- Posa l’eina de talar al vas.
- Afegeix el sucre i la Maizena.
- 1 minut a velocitat 1.
- Afegeix ara el suc de taronja.
- 2 minuts a velocitat 1.
- Anem a espessir la barreja.
- 20 minuts a 12º, velocitat 1.
- Si bull abans d’acabar el programa para’l.
- Aboca la crema dins la flameres i els poses film de plàstic tocant el flam.
- Un cop a temperatura ambient posa’ls a la nevera (com a mínim 5 hores) fins el moment de servir-los.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada