No té res a veure la pasta fresca amb l’embossada. I molt millor si us la feu vosaltres.
Ingredients per a 4 persones
- 200 g farina
- 2 ous
- cullera d'oli d'oliva
- sal
- aigua
Elaboració aproximada de 90 minuts
- Posa l'eina de tallar
- Afegeix la farina, els ous, l'oli i una mica de sal.
- Programa d'amassar 2 minuts a velocitat 2.
- Fes una bola amb la massa, embolica-la amb film i la deixa-la una hora a la nevera.
- Treu la massa de la nevera i divideix-la en tres o quatre parts. Aixafa una d'aquestes parts i ves-la passant per la màquina. Primer pel forat d’estirar la massa, fent a cada passada el pas més estret. Quan ja estigui ben estirada passa-la pel forat de fer fideus o del de tallarines. A cadascun dels passos afegeix una mica de farina.
- Un cop feta la pasta penja-la uns 10 minuts.
- Mentrestant fes bullir aigua amb sal i deixem coure la pasta unes 3 o 4 minuts.
Acompanya la pasta amb la salsa que més ens agradi. Per exemple salsa roquefort.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada