Pasta fresca



No té res a veure la pasta fresca amb l’embossada. I molt millor si us la feu vosaltres.

Ingredients per a 4 persones
  • 200 g farina
  • 2 ous
  • cullera d'oli d'oliva
  • sal
  • aigua
Elaboració aproximada de 90 minuts
  1. Posa l'eina de tallar
  2. Afegeix la farina, els ous, l'oli i una mica de sal. 
    • Programa d'amassar 2 minuts a velocitat 2.
  3. Fes una bola amb la massa, embolica-la amb film i la deixa-la una hora a la nevera.
  4. Treu la massa de la nevera i divideix-la en tres o quatre parts. Aixafa una d'aquestes parts i ves-la passant per la màquina. Primer pel forat d’estirar la massa, fent a cada passada el pas més estret. Quan ja estigui ben estirada passa-la pel forat de fer fideus o del de tallarines. A cadascun dels passos afegeix una mica de farina.
  5. Un cop feta la pasta penja-la uns 10 minuts.
  6. Mentrestant fes bullir aigua amb sal i deixem coure la pasta unes 3 o 4 minuts.
Acompanya la pasta amb la salsa que més ens agradi. Per exemple salsa roquefort.

Comentaris