Espaguetis amb carbassó


Si tens temps i pots fer els espaguetis frescos molt millor, sinó fes-los de paquet. Un primer plat senzill però saborós, i que segur agradarà a tothom. 

Ingredients per a 4 persones

  • 200gr d’espaguetis
  • 1 gra d’all. Dos si t'agrada molt l'all.
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 carbassó
  • Un bon raig d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

Elaboració aproximada d’uns 30 minuts

  1. Posa l’eina de tallar
  2. Afegeix el gra d’all i la ceba tallada en quatre trossos:
    • 10 segons a velocitat 6.
    • Amb l’espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a les parets del vas.
  3. Afegeix un bon raig d’oli i una mica de sal i pebre:
    • 4 minuts a 100º, velocitat 1.
  4. Afegeix el tomàquet tallat a daus amb una mica de sal i pebre:
    • 7 minuts a 100º, velocitat 1.
  5. Posa el disc ratllador. Talla el carbassó de llarg en dos trossos i ratlla'l: 
    • Aproximadament uns 20 segons a velocitat 5.
  6. Posa l’eina de remenar.
  7. Afegeix un bon raig d’oli, sal i pebre:
    • 15 minuts a 100º, velocitat 1.
  8. Bull la pasta els minuts que digui el fabricant.
  9. Afegeix la pasta escorreguda al vas i cuina-ho tot junt:
    • 5 minuts a 100º, velocitat 1.

Ja els pots servir amb una mica de formatge ratllat per damunt.


Comentaris