Si tens temps i pots fer els espaguetis frescos molt millor, sinó fes-los de paquet. Un primer plat senzill però saborós, i que segur agradarà a tothom.
Ingredients per a 4 persones
- 200gr d’espaguetis
- 1 gra d’all. Dos si t'agrada molt l'all.
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 carbassó
- Un bon raig d’oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració aproximada d’uns 30 minuts
- Posa l’eina de tallar
- Afegeix el gra d’all i la ceba tallada en quatre trossos:
- 10 segons a velocitat 6.
- Amb l’espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a les parets del vas.
- Afegeix un bon raig d’oli i una mica de sal i pebre:
- 4 minuts a 100º, velocitat 1.
- Afegeix el tomàquet tallat a daus amb una mica de sal i pebre:
- 7 minuts a 100º, velocitat 1.
- Posa el disc ratllador. Talla el carbassó de llarg en dos trossos i ratlla'l:
- Aproximadament uns 20 segons a velocitat 5.
- Posa l’eina de remenar.
- Afegeix un bon raig d’oli, sal i pebre:
- 15 minuts a 100º, velocitat 1.
- Bull la pasta els minuts que digui el fabricant.
- Afegeix la pasta escorreguda al vas i cuina-ho tot junt:
- 5 minuts a 100º, velocitat 1.
Ja els pots servir amb una mica de formatge ratllat per damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada