Un plat combinat de primer nivell. Fàcil i ràpid de fer amb un resultat excel·lent. No dubtis ni un moment a provar-lo.
Ingredients per a 4 persones
- 800 de calamars tallats a tossos.
- 1 gra d’all.
- 2 cebes.
- 2 patates.
- 2 galetes Maria o Núria.
- Julivert fresc.
- 70 g d’oli d’oliva.
- ½ got de vi blanc
- Sal.
- Pebre dolç.
- Pebre negre o blanc.
- 2 fulles de llorer. Si són molt grans amb una n’hi ha suficient.
Elaboració aproximada de 45 minuts
- En un got aixafa amb un morter les dues galetes. Reserva-les.
- Posa al vas l’eina de remenar.
- Talla la ceba per la meitat, fes-ne rodanxes i posa-la al vas.
- Talla a trossos petits l’all i afegeix-lo al vas.
- Afegeix els 70g d'oli.
- 5 minuts a 100º, velocitat 1
- Incorpora els 800g de calamar, els pebres, la sal, el llorer i les galetes triturades.
- 5 minuts a 100º, velocitat 1.
- Afegeix el vi blanc.
- 15 minuts a 100º, velocitat 1.
- Afegeix les patates tallades a daus.
- 15 minuts a 100º, velocitat 1.
- Si el calamar i la patata estan al punt ja el pots servir. Si encara els falta una mica repeteix el programa 2 minuts més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada