Crema de carabassa i carbassó



Plat fàcil de fer i d’un gust exquisit. Ens serveix per a qualsevol època de l’any. A l’estiu es pot servir freda i a l’hivern tèbia o calenta.
Si no us agrada molt menjar verdures aquesta és una bona manera de fer-ho. La seva textura ens ajuda a que passi millor.

Ingredients per a 6 persones
  • 650g de carbassa
  • 650g de carbassons
  • 1 patata
  • 2 cebes tendres
  • Oli
  • Aigua
  • 100 g. (aprox.) de formatge cremós. En aquest cas formatgets tipus "caserio".
  • Sal i pebre
Elaboració aproximada de 50 minuts:
  1. Posa l’eina de remenar.
  2. Talla les cebes tendres a daus i posa-les al vas amb 60g d'oli.
    • 8 minuts a 110°, velocitat 1
  3. Trosseja a daus la carbassa, el carbassó i la patata. Afegeix-ho tot plegat al vas.
  4. Afegeix aigua fins a cobrir les verdures i ho posem bullir.
    • 35 minuts a 110°, velocitat 1. 
    • Si la verdura no està feta segueix bullint-la uns minuts més.
  5. Canvia l'eina de remenar per la de tallar.
    • 1 minut velocitat 6
  6. Un cop tot batut salpebre la crema al gust i afegeix el formatge cremós. Torna-ho a batre tot.
    • 1 minut a velocitat 6
  7. Serveix la crema calenta, tèbia o freda, segons el teu gust i/o el temps. Pots afegir-hi pipes o crostons de pa o ceba fregida deshidratada... o allò que més t’agradi. 

 

Comentaris