Plat fàcil de fer i d’un gust exquisit. Ens serveix per a qualsevol època de l’any. A l’estiu es pot servir freda i a l’hivern tèbia o calenta.
Si no us agrada molt menjar verdures aquesta és una bona manera de fer-ho. La seva textura ens ajuda a que passi millor.
Ingredients per a 6 persones
- 650g de carbassa
- 650g de carbassons
- 1 patata
- 2 cebes tendres
- Oli
- Aigua
- 100 g. (aprox.) de formatge cremós. En aquest cas formatgets tipus "caserio".
- Sal i pebre
Elaboració aproximada de 50 minuts:
- Posa l’eina de remenar.
- Talla les cebes tendres a daus i posa-les al vas amb 60g d'oli.
- 8 minuts a 110°, velocitat 1
- Trosseja a daus la carbassa, el carbassó i la patata. Afegeix-ho tot plegat al vas.
- Afegeix aigua fins a cobrir les verdures i ho posem bullir.
- 35 minuts a 110°, velocitat 1.
- Si la verdura no està feta segueix bullint-la uns minuts més.
- Canvia l'eina de remenar per la de tallar.
- 1 minut velocitat 6
- Un cop tot batut salpebre la crema al gust i afegeix el formatge cremós. Torna-ho a batre tot.
- 1 minut a velocitat 6
- Serveix la crema calenta, tèbia o freda, segons el teu gust i/o el temps. Pots afegir-hi pipes o crostons de pa o ceba fregida deshidratada... o allò que més t’agradi.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada