Unes postres refrescants i que pot anar canviant segons la temporada de la fruita. Avui l’hem fet amb maduixes del maresme, però també el pots fer amb gerds, préssec, meló,...
Ingredients per a 11 o 12 flameres
- 15 i 20 maduixes
- 350g de formatge cremós tipus Philadelphia.
- 300g de iogurt natural grec
- 2 ous
- 40g de midó
- 120g de sucre
- 95g de sucre glaç.
Elaboració aproximada de 30 minuts
- Talla les maduixes a daus, posa-les en un bol amb 4 cullerades de sucre. Deixa-les reposar 15 minuts.
- Preescalfa el forn a 180°.
- Posa l'eina papallona.
- Posa al vas els 350g de iogurt, els 350g de formatge, els 2 ous, els 40g midó i els 120g de sucre:
- 3 minuts a velocitat 1
- Unta les flameres amb mantega i farina.
- Posa la pasta resultant a les flameres.
- Afegeix maduixes a cada flamera.
- Posa les al forn durant 20 minuts.
- Deixa’ls refredar, i abans de servir-los empolvora’ls amb sucre glaç.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada