Pastisset cremós de maduixa


Unes postres refrescants i que pot anar canviant segons la temporada de la fruita. Avui l’hem fet amb maduixes del maresme, però també el pots fer amb gerds,  préssec, meló,... 

Ingredients per a 11 o 12 flameres

  • 15 i 20 maduixes
  • 350g de formatge cremós tipus Philadelphia.
  • 300g de iogurt natural grec
  • 2 ous
  • 40g de midó
  • 120g de sucre
  • 95g de sucre glaç.

Elaboració aproximada de 30 minuts

  1. Talla les maduixes a daus, posa-les en un bol amb 4 cullerades de sucre. Deixa-les reposar 15 minuts.
  2. Preescalfa el forn a 180°.
  3. Posa l'eina papallona.
  4. Posa al vas els 350g de iogurt, els 350g de formatge, els 2 ous, els 40g midó i els 120g de sucre:
    • 3 minuts a velocitat 1
  5. Unta les flameres amb mantega i farina.
  6. Posa la pasta resultant a les flameres.
  7. Afegeix maduixes a cada flamera.
  8. Posa les al forn durant 20 minuts.
  9. Deixa’ls refredar, i abans de servir-los empolvora’ls amb sucre glaç. 


Comentaris