Salsa freda creada pels asteques que s’ha convertit en un plat de la cuina internacional, i que es fa servir a les amanides i d’aperitiu. L’alvocat, la llimona i la sal en són els principals ingredients, però se ni poden afegir molts més, picants o no.
Ingredients per a 4 persones
- 1 alvocat
- Suc de mitja llima o llimona
- ¼ de ceba
- ½ pebrot verd del llarg
- Un polsim de sal
- 6 gotes, o totes les que vulguis, de salsa tabasco
- 1 cullerada sopera d’oli
Elaboració aproximada de 5 minuts
- Posa d’eina de tallar
- Afegeix tots els ingredients:
- 10 segons a velocitat 10
- Amb l’espàtula baixa tots el que hagi quedat a les parets del vas i a la tapa.
- Aprofita per rectificar de sal i de tabasco i repeteix el programa:
- 10 segons a velocitat 8
- Si creus que encara no té la textura desitjada repeteix el programa.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada