Guacamol



Salsa freda creada pels asteques que s’ha convertit en un plat de la cuina internacional, i que es fa servir a les amanides i d’aperitiu. L’alvocat, la llimona i la sal en són els principals ingredients, però se ni poden afegir molts més, picants o no.

Ingredients per a 4 persones
  • 1 alvocat
  • Suc de mitja llima o llimona
  • ¼ de ceba 
  • ½ pebrot verd del llarg
  • Un polsim de sal
  • 6 gotes, o totes les que vulguis, de salsa tabasco
  • 1 cullerada sopera d’oli

Elaboració aproximada de 5 minuts
  1. Posa d’eina de tallar
  2. Afegeix tots els ingredients:
    • 10 segons a velocitat 10
  3. Amb l’espàtula baixa tots el que hagi quedat a les parets del vas i a la tapa. 
  4. Aprofita per rectificar de sal i de tabasco i repeteix el programa:
    • 10 segons a velocitat 8
  5. Si creus que encara no té la textura desitjada repeteix el programa.
Bon profit!

Comentaris