A la tarda, a l’hora del té, entren de meravella. Fàcils i ràpides de fer. Si a la família hi ha infants segur que us voldran ajudar a fer-les.
Ingredients. Dependrà de lo grosses que les facis en sortiran més o menys:
- 210g de farina de blat
- Un polsim de llevat químic
- Un pessic de sal
- 130 g de mantega fosa
- 100 g de sucre
- 1 ou
- Un petit raig de llimona concentrada
- Ratlladura d’una llimona no molt grossa
Elaboració a aproximada de 25 minuts:
- Posem en marxa el forn a 180º
- Posem la papallona
- Afegim tots els ingredients al vas:
- 25 segons a velocitat 3
- Agafem la pasta resultant i anem fent boletes
- Les passem pel sucre que hem posat en un plat i les aixafem donat-los la forma que volem.
- Les posem a la safata del forn amb paper de forn:
- 15 minuts.
Un cop fora del forn les hi espolsem una mica de sucre glaç i esperem que es refredin
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada