Galetes de llimona


A la tarda, a l’hora del té, entren de meravella. Fàcils i ràpides de fer. Si a la família hi ha infants segur que us voldran ajudar a fer-les.  

Ingredients. Dependrà de lo grosses que les facis en sortiran més o menys:

  •  210g de farina de blat
  • Un polsim de llevat químic
  • Un pessic de sal
  • 130 g de mantega fosa
  • 100 g de sucre
  • 1 ou
  • Un petit raig de llimona concentrada
  • Ratlladura d’una llimona no molt grossa

Elaboració a aproximada de 25 minuts:

  1. Posem en marxa el forn a 180º
  2. Posem la papallona
  3. Afegim tots els ingredients al vas:
    • 25 segons a velocitat 3
  4. Agafem la pasta resultant i anem fent boletes
  5. Les passem pel sucre que hem posat en un plat i les aixafem donat-los la forma que volem.
  6. Les posem a la safata del forn amb paper de forn:
    • 15 minuts.

Un cop fora del forn les hi espolsem una mica de sucre glaç i esperem que es refredin 


Comentaris