Estem acostumats a menjar els macarrons amb salsa de tomàquet i carn picada o amb salsa de formatges... sempre amb acompanyament de gust salat i fort. Aquesta recepta amb salsa de carabassa és justament al contrari. La carabassa aporta la dolçor que combina d’allò més bé amb el polsim final de formatge ratllat.
Ingredients per a 4 persones
- 200g de tires de bacó
- 200g de xampinyons laminats
- 300g de carabassa tallada a daus
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- aigua
- formatge ratllat
- Posa l’eina papallona
- Afegeix un raig d’oli i els 200g de bacó:
- 9 minuts a velocitat 1 i a 80º.
- Ves obrint de tant en tant la tapa i baixa tot el que hi hagi a les parets del vas.
- Reserva el bacó
- Canvia l’eina per la de remenar.
- Afegeix els 200g xampinyons laminats amb un bon raig d’oli, sal i pebre:
- 9 minuts a velocitat 1 i a 80º.
- Ves obrint de tant en tant la tapa i baixa tot el que hi hagi a les parets del vas.
- Reserva els xampinyons i treu l’aigua que hagi quedat al vas.
- Afegeix els 300g de carabassa tallada a daus amb una mica d’oli, sal i pebre:
- 15 minuts a velocitat 1 a 90º
- Mentrestant ves bullint els macarrons.
- Canvia l’eina de de remenar per la de tallar.
- Afegeix dues cullerades o tres d’aigua calenta:
- 1 minut a velocitat 8.
- Si veus que la salsa encara és massa espessa, afegeix una altre cullerada d’aigua calenta i repeteix el programa anterior.
- Afegeix els macarrons, els xampinyons, el bacó i dues cullerades de formatge ratllat.
- Abans de començar el programa, remena-ho bé tot amb l’espàtula.
- 3 minuts a velocitat 1
Serveix-ho al plat i espargeix una mica de formatge ratllat pel damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada