Espaguetis amb pop


He menjat espaguetis de moltes maneres, però els havia provat mai amb pop. Recepta de la cuina italiana amb un resultat excel·lent. No us els perdeu.

Ingredients per a 4 persones

  • Uns 250g d’espaguetis
  • 1 porro
  • 250g de pop
  • Oli d'oliva
  • 1 got de caldo de marisc
  • 125g de salsa de tomàquet
  • Una mica de vi blanc
  • Julivert

Elaboració aproximada de 1h i 15 minuts

  1. Eina de tallar
  2. Posa-hi el porro tallat a trossos
    • 10 segons, velocitat 6
  3. Posa l'eina de remenar
  4. Afegeix 50g d'oli d'oliva
    • 5 minuts a velocitat 1 a 100°
  5. Posa-hi el pop tallat a trossets amb un gotet de vi.
    • 3 minuts a velocitat 1 a 100°
  6. Afegeix el caldo de marisc i la salsa de tomàquet.
    • Programa automàtic de cocció lenta 60 minuts.
    • Quan faltin 10 minuts afegeix el julivert tallat a trossets molt petits.
  7. Bull la pasta.
  8. Escorre-la i a la mateixa olla hi afegeixes el pop. Barreja-ho tot molt bé i ja els pots servir. 


Comentaris