He menjat espaguetis de moltes maneres, però els havia provat mai amb pop. Recepta de la cuina italiana amb un resultat excel·lent. No us els perdeu.
Ingredients per a 4 persones
- Uns 250g d’espaguetis
- 1 porro
- 250g de pop
- Oli d'oliva
- 1 got de caldo de marisc
- 125g de salsa de tomàquet
- Una mica de vi blanc
- Julivert
Elaboració aproximada de 1h i 15 minuts
- Eina de tallar
- Posa-hi el porro tallat a trossos
- 10 segons, velocitat 6
- Posa l'eina de remenar
- Afegeix 50g d'oli d'oliva
- 5 minuts a velocitat 1 a 100°
- Posa-hi el pop tallat a trossets amb un gotet de vi.
- 3 minuts a velocitat 1 a 100°
- Afegeix el caldo de marisc i la salsa de tomàquet.
- Programa automàtic de cocció lenta 60 minuts.
- Quan faltin 10 minuts afegeix el julivert tallat a trossets molt petits.
- Bull la pasta.
- Escorre-la i a la mateixa olla hi afegeixes el pop. Barreja-ho tot molt bé i ja els pots servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada