Un risotto diferent, amb un gust de carxofa. Sense cap complicació, fàcil i ràpid de fer. Una nova recepta d'arròs.
Ingredients per a 2 persones (si sou més només cal afegir més arròs)
- 1 carxofa
- 1 tall de cansalada
- Oli d'oliva
- 1 all
- Julivert
- 1 vaset de vi blanc
- 1/2 seba
- 2 mesures d'arròs.
- 4 mesures d'aigua.
- Una mica de mantega
- Formatge ratllat
Elaboració aproximada de 60 minuts
- Neteja la carxofa, fes-ne 8 trossos i bull-los.
- Posa l'eina de remenar.
- Afegeix l'oli amb els talls de la carxofa, la ceba i el julivert tallats a trossets i l'all:
- 10 minuts, velocitat 1 a 80°
- Passats 2 minuts, pel tap, afegeix el gotet de vi blanc. Deixa el tap obert perquè s'evapori l'alcohol.
- Posa l'eina de tallar:
- 10 segons a velocitat 8.
- Reserva la pasta resultant.
- Posa altre cop l'eina de remenar.
- Afegeix oli d'oliva:
- 1 minut, velocitat 1 a 100°
- Afegeix l'arròs:
- 1 minut, velocitat 1 a 100°
- Afegeix la pasta de la carxofa:
- 1 minuts, velocitat 1 a 100°
- Afegeix l'aigua amb una mica de sal:
- Programa automàtic de cocció lenta, 18 minuts, velocitat 1 a 100°
- Mentrestant talla la cansalada a trossets petits i fregeix-la fins que quedi cruixent.
- Afegeix la mantega:
- 1 minuts, velocitat 1
- Afegeix el formatge ratllat:
- 2 minuts, velocitat 1
Posa l'arròs al plat i posa-hi al damunt la cansalada fregida.
Bon profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada