Pastís de salmó fumat


Fàcil de fer i que ens por servir com a entrant o per un piscolabis. Això sí, que el salmó sigui de qualitat si no volem que en gust sigui molt fort i salat, ho diem per mala experiència.

Ingredients:

  • 250g de crema de formatge
  • 7 olives blanques i 7 de negres tallades a trossets
  • Una mica de julivert tallat també a trossets
  • 65g (una llauna) de tonyina amb oli d’oliva
  • 300g de salmó fumat
  • Pa de motlle sense crosta

Elaboració aproximada de 45 minuts + 2 hores de repòs a la nevera

  1. Posa l’eina papallona.
  2. Afegeix tots els ingredients al vas:
    • Programa automàtic d’amassar, 2 minuts a velocitat 2
  3. Filma el motlle on faràs el pastís.
  4. Posa una capa de salmó que cobreixi el fons i les parets del motlle.
  5. Fes una primera capa de la pasta que tens al vas.
  6. Ara una capa de pa de motlle.
  7. Ves repetint aquests dos passos fins a omplir el motlle o que se t’acabi la pasta.
  8. Pressiona bé el pastís i tapa’l amb el film.
  9. Posa’l 2h a la nevera.

Treu-lo del motlle, treu-li el film i ja pots tallar-lo i servir-lo.   




Comentaris