Fàcil de fer i que ens por servir com a entrant o per un piscolabis. Això sí, que el salmó sigui de qualitat si no volem que en gust sigui molt fort i salat, ho diem per mala experiència.
Ingredients:
- 250g de crema de formatge
- 7 olives blanques i 7 de negres tallades a trossets
- Una mica de julivert tallat també a trossets
- 65g (una llauna) de tonyina amb oli d’oliva
- 300g de salmó fumat
- Pa de motlle sense crosta
Elaboració aproximada de 45 minuts + 2 hores de repòs a la nevera
- Posa l’eina papallona.
- Afegeix tots els ingredients al vas:
- Programa automàtic d’amassar, 2 minuts a velocitat 2
- Filma el motlle on faràs el pastís.
- Posa una capa de salmó que cobreixi el fons i les parets del motlle.
- Fes una primera capa de la pasta que tens al vas.
- Ara una capa de pa de motlle.
- Ves repetint aquests dos passos fins a omplir el motlle o que se t’acabi la pasta.
- Pressiona bé el pastís i tapa’l amb el film.
- Posa’l 2h a la nevera.
Treu-lo del motlle, treu-li el film i ja pots tallar-lo i servir-lo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada