Repte superat. En un restaurant italià una amiga va demanar de postres panacota. Estava deliciosa, i em va posar el repte de fer-la. Doncs, dit i fet. Aquí us deixo la recepta i espero que us agradi.
Ingredients per a 8 motlles
- 500 ml de nata líquida
- 200 ml de llet sencera
- 50 gr de sucre de llustre (glacé)
- 4 fulls de gelatina
- Una branca de canyella (opcional)
- Una mica de melmelada de fruits vermells per acompanyar.
Elaboració aproximada de 20 minuts
- Posa els 4 full de gelatina en un bol amb aigua freda durant 10 minuts.
- Posa l’eina papallona
- Afegeix els 500ml de nata, els 50g de sucre i la branca de canyella:
- 15 minuts a 120º, velocitat 1.
- Si bull abans apagar el programa.
- Treu la branca de canyella.
- Afegeix la gelatina al vas ben encorreguda:
- 1 minut a velocitat 1.
- Agafa la mescla resultant i posa-la en motlles individuals, com els que es fan servir per fer flams.
- Posa’ls a la nevera durant 24 hores.
Si en el moment de desemmotllar el primer no surt bé i es trenca, escalfa una mica d’aigua i submergeixi el motlle, sense que el mulli la panacotta. Això ajudarà a desemmotllar-los correctament.
En el moment de servir-la afegeix per sobre la melmelada de fruits vermells o xocolata desfeta, tu mateix.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada