Magdalenes amb nabius


Un dels berenars que més ens agraden són les magdalenes. Avui us proposem preparar-ne unes amb nabius, però es poden fer de molts diferents gustos: de xocolata, de poma, de fruits vermells... Tu tries!

Ingredients per a 14 magdalenes

  • 200 g de sucre
  • 2 ous
  • 200 ml d’oli
  • 200 ml de llet
  • 280 g de farina 
  • 1 sobre de llevat químic
  • 175g de nabius

Elaboració aproximada de 90 minuts

  1. Posa l’eina papallona. 
  2. Afegeix els 200g de sucre i els 2 ous:
    • Programa automàtic d’amassar, 1 minut 30 segons a velocitat 2. 
  3. Afegeix els 200g de llet i els 200 ml d’oli: 
    • Programa automàtic d’amassar, 1 minut 30 segons a velocitat 2.
  4. Afegeix els 280g de farina amb el sobre de llevat químic, tot ben tamisat:
    • Programa automàtic d’amassar, 3 minuts a velocitat 2. Ha de quedar una crema homogènia.
  5. Afegeix ara 150g de nabius:
    • Programa automàtic d’amassar, 1 minut a velocitat 1.
  6. Posa la massa en una plata fonda, filma-la i deixa-la a la nevera durant una hora. 
  7. Agafa la massa i emplena els motlles de les magdalenes fins gairebé al cap de munt. 
  8. Al damunt de cada motlle posa-hi 3 o 4 nabius. 
  9. Escalfa el forn a 240º. Un cop calent, abaixa la temperatura a 180º. És el moment de posar els motlles al forn durant 15-20 minuts. Ves comprovant que no es cremen. 
  10. Treu-les del forn i deixa-les que es refredin. 

Bon berenar! 


Comentaris