Un dels berenars que més ens agraden són les magdalenes. Avui us proposem preparar-ne unes amb nabius, però es poden fer de molts diferents gustos: de xocolata, de poma, de fruits vermells... Tu tries!
Ingredients per a 14 magdalenes
- 200 g de sucre
- 2 ous
- 200 ml d’oli
- 200 ml de llet
- 280 g de farina
- 1 sobre de llevat químic
- 175g de nabius
Elaboració aproximada de 90 minuts
- Posa l’eina papallona.
- Afegeix els 200g de sucre i els 2 ous:
- Programa automàtic d’amassar, 1 minut 30 segons a velocitat 2.
- Afegeix els 200g de llet i els 200 ml d’oli:
- Programa automàtic d’amassar, 1 minut 30 segons a velocitat 2.
- Afegeix els 280g de farina amb el sobre de llevat químic, tot ben tamisat:
- Programa automàtic d’amassar, 3 minuts a velocitat 2. Ha de quedar una crema homogènia.
- Afegeix ara 150g de nabius:
- Programa automàtic d’amassar, 1 minut a velocitat 1.
- Posa la massa en una plata fonda, filma-la i deixa-la a la nevera durant una hora.
- Agafa la massa i emplena els motlles de les magdalenes fins gairebé al cap de munt.
- Al damunt de cada motlle posa-hi 3 o 4 nabius.
- Escalfa el forn a 240º. Un cop calent, abaixa la temperatura a 180º. És el moment de posar els motlles al forn durant 15-20 minuts. Ves comprovant que no es cremen.
- Treu-les del forn i deixa-les que es refredin.
Bon berenar!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada