Segur que no aconseguirem el gust de les “fajitas” mexicanes, però podem intentar-ho. Es poden fer de pollastre, de carn de vedella, de verdures…. De qualsevol ingredient que ens vingui de gust. Es tracta d’anar provant i inventant.
Ingredients per a 8 “fajitas”
- 1 gra d’all
- 1/2 g ceba
- 1 tomàquet
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 50 g d’oli d’oliva
- Una cullerada de vi blanc
- 500g de carn de vedella a tires
- Un pols de les especies que més us agradin (comí, orégano seco, pebre vermell…)
- Unes gotes de suc de llimona
- Sal
- Pebre
- 8 fajitas de blat
Elaboració aproximada de 20 minuts.
- Posa l’eina de tallar.
- Afegeix el tomàquet, la ceba i l’all:
- 5 segons velocitat 5.
- Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
- Afegeix els pebrots tallats a tires amb el 50 g d’oli d’oliva:
- 6 minuts a 120º, velocitat1.
- Incorpora la carn tallada a tires, les especies, una mica de sal, pebre i la cullerada de vi blanc:
- 5 minuts a 100º, velocitat 1
- Posa la carn en un plat fondo, afegeix la llimona, barreja-ho bé i ja pots farcir les “fajitas” que haurem escalfat una mica.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada