“Fajitas” de carn de vedella


Segur que no aconseguirem el gust de les “fajitas” mexicanes, però podem intentar-ho. Es poden fer de pollastre, de carn de vedella, de verdures…. De qualsevol ingredient que ens vingui de gust. Es tracta d’anar provant i inventant.

Ingredients per a 8 “fajitas” 

  • 1 gra d’all
  • 1/2 g  ceba
  • 1 tomàquet
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 50 g d’oli d’oliva
  • Una cullerada de vi blanc
  • 500g de carn de vedella a tires
  • Un pols de les especies que més us agradin (comí, orégano seco, pebre vermell…)
  • Unes gotes de suc de llimona
  • Sal
  • Pebre
  • 8 fajitas de blat 

Elaboració aproximada de 20 minuts.

  1. Posa l’eina de tallar.
  2. Afegeix el tomàquet, la ceba i l’all:
    • 5 segons velocitat 5.
  3. Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
  4. Afegeix els pebrots tallats a tires amb el 50 g d’oli d’oliva:
    • 6 minuts a 120º, velocitat1.
  5. Incorpora la carn tallada a tires, les especies, una mica de sal, pebre i la cullerada de vi blanc:
    • 5 minuts a 100º, velocitat 1
  6. Posa la carn en un plat fondo, afegeix la llimona, barreja-ho bé i ja pots farcir les “fajitas” que haurem escalfat una mica. 




Comentaris