Amanida de patates i salmó


Una amanida fresca per a qualsevol moment, però molt recomanada en època estival. Fàcil i ràpida de fer i que no cal menjar-la immediatament. Aquest cop hi posem raves, però segur que hi podria anar bé fonoll,  cogombrets en vinagre... 

Ingredients per a 4 persones

  • ½ quilo de patates
  • 2 iogurts naturals
  • 5 o 6 raves
  • 100g salmó fumat
  • 80g d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

Elaboració aproximada de 30 minuts

  1. Pela les patates i talla-les a trossets petits.
  2. Omple el vas d’aigua (fins al 0,6 litres) i posa la cistella fonda. 
  3. Afegeix les patates i col·loca la tapa: 
    • 20 minuts del programa de vapor.
  4. Posa les patates en una safata amb una mica de sal i pebre.
  5. Buida i neteja el vas.
  6. Posa l’eina de tallar.
  7. Afegeix els 2 iogurts, el 80g d’oli , els 5 o 6 raves i una mica de sal i pebre:
    • 20 segons, velocitat 5
  8. Posa la salsa per sobre les patates.
  9. Talla el salmó a tires i afegeixi-les damunt les patates. 
  10. Filma la safata i posa-la a la nevera.

Abans de servir-la, pots adornar el plat amb uns quants reves tallats. 


Comentaris