Una amanida fresca per a qualsevol moment, però molt recomanada en època estival. Fàcil i ràpida de fer i que no cal menjar-la immediatament. Aquest cop hi posem raves, però segur que hi podria anar bé fonoll, cogombrets en vinagre...
Ingredients per a 4 persones
- ½ quilo de patates
- 2 iogurts naturals
- 5 o 6 raves
- 100g salmó fumat
- 80g d’oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració aproximada de 30 minuts
- Pela les patates i talla-les a trossets petits.
- Omple el vas d’aigua (fins al 0,6 litres) i posa la cistella fonda.
- Afegeix les patates i col·loca la tapa:
- 20 minuts del programa de vapor.
- Posa les patates en una safata amb una mica de sal i pebre.
- Buida i neteja el vas.
- Posa l’eina de tallar.
- Afegeix els 2 iogurts, el 80g d’oli , els 5 o 6 raves i una mica de sal i pebre:
- 20 segons, velocitat 5
- Posa la salsa per sobre les patates.
- Talla el salmó a tires i afegeixi-les damunt les patates.
- Filma la safata i posa-la a la nevera.
Abans de servir-la, pots adornar el plat amb uns quants reves tallats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada