Tomàquets farcits


Plat típic d’estiu, refrescant i ràpid i fàcil de fer.  Troba els teus ingredients i fes el teu farcit.

Ingredients per a 4 persones 

  • 4 tomàquets de Montserrat o similars
  • 2 ous bullits 
  • 2 cullerades de maionesa
  • 2 barretes de cranc
  • Olives sense pinyol
  • Blat de moro per amanides
  • Orenga
  • 2 llaunes de tonyina amb oli
  • Formatge ratllat del que més t’agradi.
  • Sal
  • Pebre

Preparació: durada aproximada 20 minuts

  1. Posa els 2 ous a bullir. 
  2. Posa l’eina de tallar al vas
  3. Renta els tomàquets i talla la part de dalt com si fos un barret.
  4. Amb un ganivet i una cullera, buida el tomàquet sense que es foradin les parets del tomàquet. El que et surti posa-ho dins el vas.
  5. Afegeix les 2 cullerades de maionesa, una vintena d’olives, les 2 barretes de cranc, els 2 ous bullits, una cullereta d’orenga, 2 llaunes de tonyina amb el seu oli, una mica de sal i una mica de pebre.
    • 10 segons a, velocitat 3.
  6. Afegeix dues cullerades de blat de moro i amb l’espàtula remena-ho tot plegat.
  7. Posa una mica de formatge i ja els pots tapar amb la part superior del tomàquet.
  8. Posa’ls a la nevera durant una bona estona i ja els podràs servir. 


Comentaris