Plat típic d’estiu, refrescant i ràpid i fàcil de fer. Troba els teus ingredients i fes el teu farcit.
Ingredients per a 4 persones
- 4 tomàquets de Montserrat o similars
- 2 ous bullits
- 2 cullerades de maionesa
- 2 barretes de cranc
- Olives sense pinyol
- Blat de moro per amanides
- Orenga
- 2 llaunes de tonyina amb oli
- Formatge ratllat del que més t’agradi.
- Sal
- Pebre
Preparació: durada aproximada 20 minuts
- Posa els 2 ous a bullir.
- Posa l’eina de tallar al vas
- Renta els tomàquets i talla la part de dalt com si fos un barret.
- Amb un ganivet i una cullera, buida el tomàquet sense que es foradin les parets del tomàquet. El que et surti posa-ho dins el vas.
- Afegeix les 2 cullerades de maionesa, una vintena d’olives, les 2 barretes de cranc, els 2 ous bullits, una cullereta d’orenga, 2 llaunes de tonyina amb el seu oli, una mica de sal i una mica de pebre.
- 10 segons a, velocitat 3.
- Afegeix dues cullerades de blat de moro i amb l’espàtula remena-ho tot plegat.
- Posa una mica de formatge i ja els pots tapar amb la part superior del tomàquet.
- Posa’ls a la nevera durant una bona estona i ja els podràs servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada