Un excel·lent postres d’estiu. Refrescant i gens complicat de preparar.
Ingredients per a 4 persones
- 150g de xocolata negra de postres
- 300ml de nata per muntar
- 185g de llet condensada
Elaboració aproximada de 5 minuts
- Posa l’eina de tallar al vas.
- Afegeix els 150g de xocolata.
- 15 segons a velocitat 8.
- No passa res si la xocolata queda a trossets de diferent tamany.
- Reserva la xocolata en un vol, i no cal que netegis el vas.
- Canvia l’eina de talar per la papallona.
- Afegeix els 185g de llet condensada i els 300ml de nata per muntar.
- 3 minuts a velocitat 4 amb el tap obert.
- Afegeix ara la xocolata i amb l’espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a les parets del vas.
- 30 segons a velocitat 3.
- Posa la pasta resultant en un recipient que pugui anar al congelador i tingues-li al congelador durant 24 hores.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada