Gelat trencat de xocolata i llet condensada (Stracciatella)


Un excel·lent postres d’estiu. Refrescant i gens complicat de preparar. 

Ingredients per a 4 persones

  • 150g de xocolata negra de postres
  • 300ml de nata per muntar 
  • 185g de llet condensada

Elaboració aproximada de 5 minuts

  1. Posa l’eina de tallar al vas.
  2. Afegeix els 150g de xocolata.
    • 15 segons a velocitat 8.
    • No passa res si la xocolata queda a trossets de diferent tamany.
    • Reserva la xocolata en un vol, i no cal que netegis el vas.
  3. Canvia l’eina de talar per la papallona.
  4. Afegeix els 185g de llet condensada i els 300ml de nata per muntar.
    • 3 minuts a velocitat 4 amb el tap obert.
  5. Afegeix ara la xocolata i amb l’espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a les parets del vas.
    • 30 segons a velocitat 3.
  6. Posa la pasta resultant en un recipient que pugui anar al congelador i tingues-li al congelador durant 24 hores.

Comentaris