L’altre dia farcíem xampinyons i avui carbassons. Els farciremd’arròs amb parmesà, però segur que hi ha molts d’altres ingredients per farcir-los. Les anirem provant mica en mica.
Ingredients per a 4 persones
- 2 carbassons
- arròs
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 all
- 300g de caldo de verdura
- oli d’oliva
- sal
- pebre
- formatge parmesà
- formatge ratllat
Preparació aproximada de 45 minuts
- Escalfa el forn a 200º.
- Talla els carbassons en dues o quatre parts.
- Quan el forn estigui calent, posa-hi els carbassons durant 20 minuts.
- Posa l’eina de tallar al vas amb 1 ceba, 1 tomàquet i 1 all.
- 10 segons a velocitat 6.
- Canvia l’eina per la de remenar.
- Posa-hi les 3 cullerades d’oli, sal i pebre.
- 5 minuts a 100º, velocitat 1.
- Afegeix ara 5 cullerades de vi blanc.
- 5 minuts a 100º, velocitat 1.
- Treu el carbassons del forn, i sense que es trenquin les parets buide’ls l’interior. Deixa el carbassons al forn apagat fins al moment farcir-los i gratinar-los. Amb l’escalfor s’aniran fent.
- Afegeix l’arròs i el que has tret de l’interior del carbassó.
- 3 minuts a 100º, velocitat 1
- Posa-hi ara el caldo de verdura.
- 20 minuts a 100º, velocitat 1
- Afegeix una mica de formatge parmesà.
- 3 minuts a velocitat 1
- Posa una mica de formatge ratllat al fons del carbassó i farceix-los amb l’arròs.
- Posa-hi formatge ratllat per sobre i posa’ls 5 minuts al forn a gratinar.
Ja els pots servir acompanyats de l'arròs que us sobrarà.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada