Galetes de civada


Galetes gustoses, sanes i molt fàcils de fer. Veureu que tenen molt d’èxit perquè cada cop que algú passa per la cuina en desapareix una. Feu-les i proveu-les abans que s’acabin.

Ingredients per a 10 – 12 galetes

  • 110 g de flocs de civada
  • 1 ou
  • 50 g de farina
  • 75 g de margarina
  • 75 g de sucre moreno
  • Un polsim de sal
  • ¼ de cullerada de llevat químic
  • Encenalls de xocolata

Elaboració aproximada de 45 minuts

  1. Engega el forn a 180º.
  2. Posa l’eina de tallar al vas.
  3. Afegeix el sucre i la margarina:
    • Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  4. Si la barrega no és encara la desitjada:
    • Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  5. Posa-hi ara l’ou:
    • Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  6. Canvia l'eina de tallar per la papallona.
  7. Afegeix la farina tamisada, el llevat, la sal i els flocs de civada:
    • Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  8. Posa-hi ara els encenalls de xocolata:
    • 1 minuts a velocitat 1.
  9. Posa paper de forn en una safata i fes boles amb la pasta. Aixafa-les una mica i ves-les posant a la safata. Deixa espai entre una i l’altre, sinó quan es vagin fent s’enganxaran.
  10. Si el forn ja està a la temperatura, posa'ls-hi entre 18 i 20 minuts.
  11. Treu-les de la safata i deixa-les refredar.
Sobretot mengen una abans no desapareguin totes.  


Comentaris