Galetes gustoses, sanes i molt fàcils de fer. Veureu que tenen molt d’èxit perquè cada cop que algú passa per la cuina en desapareix una. Feu-les i proveu-les abans que s’acabin.
Ingredients per a 10 – 12 galetes
- 110 g de flocs de civada
- 1 ou
- 50 g de farina
- 75 g de margarina
- 75 g de sucre moreno
- Un polsim de sal
- ¼ de cullerada de llevat químic
- Encenalls de xocolata
Elaboració aproximada de 45 minuts
- Engega el forn a 180º.
- Posa l’eina de tallar al vas.
- Afegeix el sucre i la margarina:
- Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
- Si la barrega no és encara la desitjada:
- Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
- Posa-hi ara l’ou:
- Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
- Canvia l'eina de tallar per la papallona.
- Afegeix la farina tamisada, el llevat, la sal i els flocs de civada:
- Programa automàtic d'amassar, 3 minuts a velocitat 2.
- Posa-hi ara els encenalls de xocolata:
- 1 minuts a velocitat 1.
- Posa paper de forn en una safata i fes boles amb la pasta. Aixafa-les una mica i ves-les posant a la safata. Deixa espai entre una i l’altre, sinó quan es vagin fent s’enganxaran.
- Si el forn ja està a la temperatura, posa'ls-hi entre 18 i 20 minuts.
- Treu-les de la safata i deixa-les refredar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada