Galetes amb xocolata (cookies)

 


Van molt bé per esmorzar amb una tassa de cafè amb llet, per berenar, per l’hora del té, o per quan passes per la cuina... vaja sempre venen de gust.

Les galetes amb xocolata és un invent americà. Un cop de sort diuen. La primera persona que les va fer, de fet, li faltava cacau amb pols per fer les seves galetes i va pensar que la xocolata triturada faria el mateix efecte. Doncs no va ser així, van ser millor. Els americans també tenen bones pensades.

Ingredients per unes 22 galetes

  • 125 g de mantega
  • 150 g de sucre
  • 2 ous
  • 270 g de farina de força
  • 1 sobre de llevat
  • 185 g d’encenalls de xocolata

Preparació aproximada de 30 minuts

  1. Engega el forn a 180 graus.
  2. Posa l’eina de tallar al vas.
  3. Afegeix la mantega tallada a trossets amb el sucre:
    • Programa automàtic d’amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  4. Canvia l’eina per la papallona.
  5. Afegeix els ous:
    • Programa automàtic d’amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  6. Afegeix ara la farina tamisada, el llevat i els encenalls de xocolata:
    • Programa automàtic d’amassar, 3 minuts a velocitat 2.
  7. Posa paper de forn en una safata i fes boles amb la pasta. Aixafa-les una mica i ves-les posant a la safata. Deixa espai entre una i l’altre, sinó quan es vagin fent s’enganxaran.
  8. Si el forn ja està a la temperatura, posa'ls-hi entre 12 i 15 minuts.


Comentaris