Una variant més d’un plat típic de la cuina catalana que serà aplaudit per tothom qui els provi.
Ingredients per a 4 persones
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 60 g de tomàquet fregit
- 1/2 pebrot vermell
- 400 g de salsitxa tallada a trossets
- ½ pot de bolets variats
- Un polsim de pebre vermell dolç
- 450 g de caldo de carn
- 200 g de fideus
- sal
- pebre
Elaboració aproximada de 45 minuts
- Col·loca l’eina de tallar
- Afegeix la ceba tallada en 4 parts, el pebrot tallat i el gra d’all:
- 8 segons a velocitat 6.
- Amb l'espàtula fes baixat tot el que hagi quedat al la paret del vas.
- Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
- Posa les 3 cullerades l’oli i un polsim de sal:
- 8 minuts a 110º, velocitat 1.
- Afegeix els 400 g de salsitxes, un polsim de pebre vermell dolç i els 60 g de tomàquet fregit:
- 8 minuts a 110º, velocitat 1.
- Afegeix els 450 g de caldo de carn:
- 10 minuts a 110º, velocitat 1.
- És el moment de posar-hi els 200g fideus:
- Els minuts que marqui el paquet (entre 12 i 15 minuts) a 100º, velocitat 1.
- Si fa falta repeteix el programa 2 o 3 minuts més.
Si vols pots posar-los en una plata, posar-hi formatge pel damunt i gratinar-los al forn.
A nosaltres ens agraden tal i com quedem amb una mica de formatge ratllat pel damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada