Batut de maduixa


Aquest és el batut més famós i alhora és el més fàcil de fer. Trobareu moltes receptes de com fer-lo, tantes com gent que el prepara.

La maduixa és de les fruites de temporada que més agrada i a casa nostra n’hi ha de molta qualitat. Es fa servir culinàriament sobretot com a postres (pastissos, batuts, gelats, amb nata, amb suc de taronja...) tot i que algunes vegades les trobem acompanyant alguna amanida o plat principal.

Ingredients per a 4 gots

  • 400 g de maduixes, netes i sense les fulles. Guarda 4 maduixes per decorar els gots. 
  • 100 g de sucre
  • 2 iogurts naturals
  • 160 g de llet

Si vols que quedi fred al moment pots posar-hi glaçons. Jo prefereixo posar el batut a la nevera. Penso que els glaçons l’aigualeixen.

Elaboració aproximada de 5 minuts

  1. Posa l’eina de tallat.
  2. Afegeix tots els ingredients al vas:
    • 1 minuts a velocitat 10.

Posa el batut a la nevera i serveix-lo ben fred.


Comentaris