Aquest és el nostre primer dolç fet amb la Chefbot i el resultat ha estat prou bo. La textura final no és la que té un pa de pessic, és molt més compacte però alhora molt melós, un púding. Proveu-lo!
Ingredients
- 4 ous
- 125 g de farina
- 100 g de mantega
- 150 g de sucre roig. També es pot fer amb sucre blanc i el resultat final donarà un color al patís que s’acosta al de la llimona. De fet aquest últim, el sucre balnc, és el que farem servir per escampar per sobre el pastís com a decoració.
- 445 g de llet
- Suc de 2 llimones
- 1 cullerada d'aigua
Elaboració aproximada de 60 minuts
- Escalfa el forn a 160°.
- Desfés la mantega. Alerta que no es cremi
- Separa els ous en dos vols. Un amb les clares i un altre amb els rovells.
- Posa l'eina papallona
- Posa en el vas els rovells d'ou, el sucre i l'aigua:
- 30 segons a velocitat 5
- Afegeix la mantega desfeta i el suc de llimona:
- 30 segons a velocitat 5.
- Afegeix la farina:
- 1 minut a velocitat 4
- Incorpora la llet:
- 30 segons a velocitat 4.
- Reserva la mescla en un recipient i renta el vas.
- Posa ara les clares:
- 4 minuts a velocitat 5.
- Afegeix les clares batudes a la mescla de llet i llimona i remena-ho tot suaument.
- Posa la crema en el motlle i posa'l al forn uns 50 minuts.
Deixa'l que es refredi, treu-lo del motlle i escampa-hi sucre glass per damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada