És més ràpid fer l’hummus que engegar la Chefbot. És un entrant, un piscolabis, un acompanyament... deliciós d’aires orientals introduït i integrat com un plat més de la nostra cuina.
Sabieu que els cigrons són una de les plantes cultivades més antigues que es coneixen? Se n'han trobat restes a l’Orient Mitjà de 7.500 anys d'antiguitat.
Ingredients
- 600 g de cigrons cuits (millor si no són de pot)
- 150 g de tahini
- 1 gra d’all. 2 si t’agrada més fort
- 45 g de suc de llimona. Millor si és espremut
- 80 g d’aigua freda
- Un polsim de sal
Elaboració aproximada de 5 minuts
- Posa l’eina de tallar.
- Afegeix els cigrons:
- 1 minut a velocitat 10.
- Amb l’espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a la tapa i a les parets del vas.
- Afegeix els 150 g de tahini, l’all, el 45 g de suc de llimona, els 80 g d’aigua freda i un polsim de sal:
- 30 segons a velocitat 8.
- Agafa altre cop l’espàtula i fes baixar tot el que hagi quedat a la tapa i a les parets del vas.
- Prova’l i corregeix si fa falta de sal:
- 1 minut a velocitat 8.
- Posa la crema resultant en un bol, filma’l i deixa’l a la nevera.
- Treu-lo una estona abans de servir-lo perquè estigui a temperatura ambient.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada