Un primer o segon plat exquisit. Acabades de fer al forn perquè no siguin olioses. Un cop a taula no en tens mai prou, sempre en menjaries una més. Proveu-les i ja em direu com us han quedat.
Ingredients per a 12 crestes
- 12 làmines per fer crestes, tipus La Cocinera o les argentines Como las de allá.
- 150 g de xampinyons.
- 50 g de nous.
- 300 g d’espinacs frescos.
- 2 cebes.
- 3 cullerades d’oli d’oliva (45 ml).
- Una mica de sal.
- Una mica de pebre.
- 1 ou.
Elaboració aproximada de 50 minuts
- Posa en el vas l’eina de tallar amb les nous.
- 5 segons a velocitat 6.
- Reservar les nous picats.
- Afegeix al vas els xampinyons.
- 8 segons a velocitat 6.
- Reservar els xampinyons picats.
- Posa ara les cebes tallades a trossos.
- 7 segons a velocitat 6.
- Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
- Afegeix l’oli d’oliva amb una mica de sal.
- 10 minuts a 120º, velocitat 1.
- Incorpora els xampinyons amb una mica de sal.
- 5 minuts a 120º a velocitat 1.
- Afegeix espinacs tallats a trossos ben petits.
- 12 minuts a 120º a velocitat 1.
- Incorpora-hi les nous i reserva-ho tot en un plat.
- Quan ja no cremi procedeix a omplir les crestes amb la preparació anterior les doblegues i tanques les vores amb ajuda d'una forquilla. Ves-les posant en una bandeja.
- Bat un ou i pinta la cresta per tal que un cop cuites quedin ben daurades.
- Engega el forn (dalt i baix) a 200º i deixa que es coguin durant 10 minuts o fins que vegis que queden rosses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada