Recepta saludable, molt, molt fàcil de fer i amb un resultat exquisit. Tant se val les verdures que hi vulgueu posar, totes hi queden bé. Per nosaltres, però, les indispensables són la patata i la ceba, la resta és cosa vostre.
El salmó, considerat com a peix blau, és un aliment habitual i sa pel seu alt contingut en proteïnes i àcids grassos omega 3, i relativament baix en greixos.
Ingredients per a dues persones
- 2 lloms de salmó
- Sal
- Pebre
- Orenga
- 1 patata
- 1 ceba
- I totes les verdures que vulgueu. Avui hi hem posat:
- espàrrecs.
- tomàquet.
- carbassó.
Elaboració aproximada de 40 minuts
- Col·loca el pal del ratllador.
- Omple el vas amb 1,5 l d’aigua i una mica de sal.
- Posa la cistella fonda amb la patata pelada i tallada a daus.
- Posa la vaporera i tapa-la.
- 10 minuts a 120º, velocitat 1.
- Posa a la cistella fonda de la vaporera les verdures tallades i a la cistella superior el tomàquet partit per la meitat. Amaneix-les amb una mica de sal i oli.
- 10 minuts a 120º, velocitat 1.
- Afegeix els dos lloms de salmó salpebrats, amb una mica d’orenga i amanits amb oli, a la cistella superior.
- 10 minuts a 120º, velocitat 1.
Si t’agrada, a nosaltres ens encanta, mentre s’està fent aquest darrer programa prepara una bona maionesa que servirà per acompanyar el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada