Pastís d’espàrrecs i carbassó amb salmó


Un pastí d’horta i peix amb un resultat molt especial i saborós. El gust dels espàrrecs i el carbassó es mescla d’una forma uniforme amb el salmó creant un plaer únic a la nostra boca. 

Ingredients per a 6 persones 

  • 200 g d’espàrrecs verds.
  • 175 g carbassó.
  • 1 ceba.
  • 500 ml de crema de llet.
  • 4 ous.
  • 100 g de salmó fumat.
  • 30 g d’oli d’oliva.
  • Sal.
  • Pebre.

Elaboració aproximada de 60 minuts

Al final d’aquest pla es fa servir el forn. Posa’l, doncs, en marxa a 180º i ja estarà preparat pel darrer pas.

  1. Col·loca l’eina de tallar.
  2. Posa en el vas la ceba tallada en quatre trossos, els espàrrecs (treu-los la part dura) i el carbassó també tallat a trossos.
    • 10 segons a velocitat 6.
  3. Afegeix l’oli.
    • 5 minuts a 120º a velocitat 1.
  4. Posa-hi ara la crema de llet.
    • 5 minuts més a 120º a velocitat 1.
  5. Treu l’eina de tallar.
  6. Posa al vas els ous batuts, el salmó tallat a trossets petits i una mica de sal i pebre.
  7. Mescla-ho tot amb l’espàtula.
  8. Posa la crema resultant en un recipient i posa’l al bany maria al forn durant 20 minuts.
  9. Posa la crema resultant en 6 bols i deixa’ls reposar a la nevera com a mínim 30 minuts.

Abans de servir el patís a taula decora els bols amb un tomàquet cherry partit per la meitat i una mica de salmó. 


Comentaris