Un pastí d’horta i peix amb un resultat molt especial i saborós. El gust dels espàrrecs i el carbassó es mescla d’una forma uniforme amb el salmó creant un plaer únic a la nostra boca.
Ingredients per a 6 persones
- 200 g d’espàrrecs verds.
- 175 g carbassó.
- 1 ceba.
- 500 ml de crema de llet.
- 4 ous.
- 100 g de salmó fumat.
- 30 g d’oli d’oliva.
- Sal.
- Pebre.
Elaboració aproximada de 60 minuts
Al final d’aquest pla es fa servir el forn. Posa’l, doncs, en marxa a 180º i ja estarà preparat pel darrer pas.
- Col·loca l’eina de tallar.
- Posa en el vas la ceba tallada en quatre trossos, els espàrrecs (treu-los la part dura) i el carbassó també tallat a trossos.
- 10 segons a velocitat 6.
- Afegeix l’oli.
- 5 minuts a 120º a velocitat 1.
- Posa-hi ara la crema de llet.
- 5 minuts més a 120º a velocitat 1.
- Treu l’eina de tallar.
- Posa al vas els ous batuts, el salmó tallat a trossets petits i una mica de sal i pebre.
- Mescla-ho tot amb l’espàtula.
- Posa la crema resultant en un recipient i posa’l al bany maria al forn durant 20 minuts.
- Posa la crema resultant en 6 bols i deixa’ls reposar a la nevera com a mínim 30 minuts.
Abans de servir el patís a taula decora els bols amb un tomàquet cherry partit per la meitat i una mica de salmó.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada