Fideus a la cassola



Plat típic de la cuina catalana, fets ara amb el robot. Com queden? Impressionants. La recepta és per 4 i segur que no us quedarà cap fideu per un altre dia. 

Ingredients per a 4 persones
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 60 g de tomàquet fregit
  • 1/2 pebrot vermell
  • 200 g de salsitxa tallada a trossets 
  • 300 g de cap de llom tallat a daus
  • Un polsim de pebre vermell dolç
  • 450 ml de caldo de carn
  • 200 g de fideus o espaguetis tallats a la mida que més t'agradi
  • sal
  • pebre
Elaboració aproximada de 45 minuts
  1. Col·loca l’eina de tallar.
  2. Afegeix la ceba tallada en 4 parts, el pebrot tallat a trossets i el gra d’all. 
    • 8 segons a velocitat 6.
    • amb l'espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a la paret del vas.
  3. Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
  4. Posa-hi l’oli i un polsim de sal.
    • 8 minuts a 110º, velocitat 1.
  5. Afegeix les salsitxes, el cap de llom salpebrat, un polsim de pebre vermell dolç i el tomàquet fregit
    • 8 minuts a 110º, velocitat 1.
  6. Posa-hi ara el caldo.
    • 10 minuts a 110º, velocitat 1.
  7. Ara és el moment de posar-hi els fideus.
    • Els minuts que posi el paquet a 100º, velocitat 1.
  8. Si fa falta repeteix el programa 2 o 3 minuts més.
Serveix-los tal i com quedem amb una mica de formatge ratllat pel damunt. També pots posar-los en una plata i gratinar-los al forn.  

Comentaris