Ingredients per a 4 persones
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 60 g de tomàquet fregit
- 1/2 pebrot vermell
- 200 g de salsitxa tallada a trossets
- 300 g de cap de llom tallat a daus
- Un polsim de pebre vermell dolç
- 450 ml de caldo de carn
- 200 g de fideus o espaguetis tallats a la mida que més t'agradi
- sal
- pebre
Elaboració aproximada de 45 minuts
- Col·loca l’eina de tallar.
- Afegeix la ceba tallada en 4 parts, el pebrot tallat a trossets i el gra d’all.
- 8 segons a velocitat 6.
- amb l'espàtula fes baixar tot el que hagi quedat a la paret del vas.
- Canvia l’eina de tallar per la de remenar.
- Posa-hi l’oli i un polsim de sal.
- 8 minuts a 110º, velocitat 1.
- Afegeix les salsitxes, el cap de llom salpebrat, un polsim de pebre vermell dolç i el tomàquet fregit
- 8 minuts a 110º, velocitat 1.
- Posa-hi ara el caldo.
- 10 minuts a 110º, velocitat 1.
- Ara és el moment de posar-hi els fideus.
- Els minuts que posi el paquet a 100º, velocitat 1.
- Si fa falta repeteix el programa 2 o 3 minuts més.
Serveix-los tal i com quedem amb una mica de formatge ratllat pel damunt. També pots posar-los en una plata i gratinar-los al forn.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada