Crema catalana


Com diu aquell: “brutal”. L’autèntica crema catalana feta amb un robot? Mare de Déu on anirem a parar! Doncs sí, es pot fer Crema Catalana amb un robot i queda excel·lent. Proveu-la i ja ens direu que en penseu.

Ingredients per a 4 terrines 
  • ½ litre de llet. Sobretot que sigui sencera i a temperatura ambient
  • 4 rovells d’ou.
  • Una mica de pell de llimona.
  • Una branca de canyella.
  • 4 cullerades de sucre (uns 80gr)
  • 20 gr de midó de blat de moro.
Elaboració aproximada de 20 minuts 
  1. Posa l’eina de tallar.
  2. Afegeix la llet, els rovells d’ou, el sucre i el midó.
    • 30 segons a velocitat 6. 
  3. Posa l’eina papallona i afegeix la pell de llimona i la canyella.
    • 10 minuts a 85º, velocitat 3. 
  4. Quan acabi el programa.
    • 2 minuts a velocitat 2, sense temperatura. 
    • 2 minuts a 85º, velocitat 3.
    • 2 minuts a velocitat 2, sense temperatura. 
  5. Retira l’eina d’amassar i deixa-la reposar uns 10 minuts.
  6. Treu la canyella i la llimona i posa-la en cassoletes de fang. Tapa-les i quan estiguin fredes posa-les a la nevera unes tres horetes.
Si us agraden cremades, abans de servir-les posa-hi sucre pel damunt i crema-les amb una pala de cremar o un bufador de cuina.  


Comentaris