Com diu aquell: “brutal”. L’autèntica crema catalana feta amb un robot? Mare de Déu on anirem a parar! Doncs sí, es pot fer Crema Catalana amb un robot i queda excel·lent. Proveu-la i ja ens direu que en penseu.
Ingredients per a 4 terrines
- ½ litre de llet. Sobretot que sigui sencera i a temperatura ambient
- 4 rovells d’ou.
- Una mica de pell de llimona.
- Una branca de canyella.
- 4 cullerades de sucre (uns 80gr)
- 20 gr de midó de blat de moro.
Elaboració aproximada de 20 minuts
- Posa l’eina de tallar.
- Afegeix la llet, els rovells d’ou, el sucre i el midó.
- 30 segons a velocitat 6.
- Posa l’eina papallona i afegeix la pell de llimona i la canyella.
- 10 minuts a 85º, velocitat 3.
- Quan acabi el programa.
- 2 minuts a velocitat 2, sense temperatura.
- 2 minuts a 85º, velocitat 3.
- 2 minuts a velocitat 2, sense temperatura.
- Retira l’eina d’amassar i deixa-la reposar uns 10 minuts.
- Treu la canyella i la llimona i posa-la en cassoletes de fang. Tapa-les i quan estiguin fredes posa-les a la nevera unes tres horetes.
Si us agraden cremades, abans de servir-les posa-hi sucre pel damunt i crema-les amb una pala de cremar o un bufador de cuina.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada