La pasta sempre ens treu d’un compromís. Fàcil i ràpid de fer, no vol dir que no pugui ser un plat deliciós. La sèpia i el tomàquet Cherry s’ajunten per donar un sabor especial a la nostra pasta
Ingredients per a 4 persones
• 400 g de pasta. La que vulgueu. A mi m’agrada per aquest plat la elicoidali de Garofalo.
• 1 gra d’all. Si t’agrada més fortet, pots posar-ne un parell.
• 45 ml (unes 3 culleres soperes) d’oli d’oliva verge.
• Uns 500g de sépia trossejada.
• ½ vas de vi blanc.
• 100 g de tomàtec natural triturat a ma.
• Uns 300 g de tomates “cherry”.
• Una mica de sal.
• Una mica de sucre.
• Una mica de pebre negra.
Elaboració aproximada de 30 minuts.
- Posa la fulla de tallar al vas.
- Posa l’all i
- Programa 10 segons a la velocitat 7.
- Amb l’espàtula fes baixar tot l’all que hagi haver quedat als laterals i a la tapa.
- Canvia la fulla de tallar per la de remenar.
- Afegeix l’oli i fregeix l’all
- 5 minuts a 100º, velocitat 1.
- Incorpora ara la sépia trossejada
- 5 minuts a 120º, velocitat 1.
- És el moment d’afegir el vi i el tomàquet triturat
- 10 minuts a 120 º, velocitat 1.
- Aprofita aquesta estona per posar a bullir la pasta en una cassola amb una mica de sal.
- Incorpora finalment els “cherry” tallats per la meitat, una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre negre.
- 5 minuts a 70º, velocitat 1 con la sal.
- Escorre bé la pasta, posa-la en una safata i afegeix-li la salsa. Ja estarà a punt per portar a taula.
Carai quina bona olor que fa, oi?
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada