Massa de pizza



Per sopar, mentre mires una pel·lícula, per tallar a trossos i posar-la d’aperitiu... Una pizza sempre ve de gust. Aquesta és la recepta per fer la massa, el que hi posis després va al teu gust.

Ingredients

  • 170 g d’aigua
  • 30 g d’oli 
  • Una mica de sal 
  • 350 g de farina
  • Una cullereta d’orenga
  • Una mica de llevat (opcional) 

Elaboració aproximada de 22 minuts

  1.  Posa l’eina papallona. 
  2. Posa al vas l’aigua, l’oli i la sal
    • 30 segons a 40º, velocitat 2.
  3. Afegeix la farina, l’orenga i el llevat, 
    • 2 minuts a velocitat 1. 

Un cop tenim la massa feta en fem una bola, embolica-la amb un drap de cuina i la deixa-la reposar 20 minuts.

Ara només cal estirar bé la massa amb un rodet donant-li la forma rodona. Afegeixi els ingredients que més us agradin i la poses al forn a 220 graus uns 15 minuts.

Segur que et quedarà molt bona!


Comentaris