Per sopar, mentre mires una pel·lícula, per tallar a trossos i posar-la d’aperitiu... Una pizza sempre ve de gust. Aquesta és la recepta per fer la massa, el que hi posis després va al teu gust.
Ingredients
- 170 g d’aigua
- 30 g d’oli
- Una mica de sal
- 350 g de farina
- Una cullereta d’orenga
- Una mica de llevat (opcional)
Elaboració aproximada de 22 minuts
- Posa l’eina papallona.
- Posa al vas l’aigua, l’oli i la sal
- 30 segons a 40º, velocitat 2.
- Afegeix la farina, l’orenga i el llevat,
- 2 minuts a velocitat 1.
Un cop tenim la massa feta en fem una bola, embolica-la amb un drap de cuina i la deixa-la reposar 20 minuts.
Ara només cal estirar bé la massa amb un rodet donant-li la forma rodona. Afegeixi els ingredients que més us agradin i la poses al forn a 220 graus uns 15 minuts.
Segur que et quedarà molt bona!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada