D’estofats n’hi ha de molts tipus. Un d’ells és aquest que us proposem ara: pollastre amb arròs i llenties. Fàcil i gustós.
Ingredients per a 4 persones
- 2 pits de pollastre desossats, sense pell i trossejats.
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 gra d'all. 2 si us agrada més fort.
- 1 tomàtec madur
- Un pols de pebre vermell
- 750 ml de caldo de pollastre o verdura a temperatura ambient. Aquest plat en agrada més amb caldo de pollastre. Ep! l'agafem del que ja ve preparat.
- 3 culleres d'oli d'oliva.
- 100 g de llenties. Poseu-les un parell d’hores en remull, si no us poden quedar un pèl dures.
- 100 g d'arròs bomba. Podria ser qualsevol, però a nosaltres ens agrada el bomba.
- Una mica de sal. Alerta, si el caldo és molt fort no us passeu amb la sal.
Elaboració aproximada de 60 minuts
- Posa l’accessori de la fulla de tallar al vas.
- Posa-hi la ceba pelada i tallada a trossos, el gra d’all, el tomàquet trossejat i una mica de sal.
- 10 segons a velocitat 6.
- Canvia l’accessori de la fulla per de remenar i afegeix 3 culleres d’oli d’oliva.
- 6 minuts a 120º a velocitat 1.
- Incorpora el pollastres trossejat
- 4 minuts a 120º a velocitat 1.
- Posa els 100g de llenties, la pastanaga pelada i tallada a rodanxes, i el 750 ml de caldo.
- 15 minuts a 120º a velocitat 1.
- Prova el guisat. Corregeix de sal si fa falta i ,si t’agrada, afegeixi una mica de pebre vermell.
- És el moment de posar els 100g d’arròs.
- 20 minuts a 100º a velocitat 1.
Prova-ho, i si tot està al teu gust ja pots servir-ho en un plat fondo.
Segur que us llepareu els dits!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada