Espaguetis amb salsa de musclos


Hi ha moltes maneres de menjar espaguetis, gairebé sempre amb formatge. Amb aquesta salsa de musclos en escabetx agafen un gust completament diferent al que estem acostumats. Fàcil, molt ràpida de fer i amb un resultat sorprenent. Segur que repetiràs.   

Ingredients per a 2 persones

  • 160g d’espaguetis
  • 1500ml d’aigua
  • 2 llaunes de musclos en escabetx 
  • 160g de crema de formatge 

Elaboració aproximada de 10 minuts

Us explicarem els passos de com bullir la pasta en el robot. En aquest cas, però, nosaltres la bullim amb una olla al foc i només fem al robot la salsa.

  1. Posa l’aigua al vas i engega la funció vapor. 
  2. La funció vapor marca un temps determinat pel robot. Quan comenci el temps enrere és el moment d'aturar el programa i d’afegir els espaguetis.
  3. Introdueix els minuts que marqui el fabricant de la pasta.
  4. Quan acabi el programa, escorre els espaguetis i reserva’ls 

La salsa

  1. Posa l’eina de tallar.
  2. Posa la crema de formatge, juntament amb tot el contingut de les llaunes de musclos (musclos i suc). Guarda 6 musclos per decorar els plats. 
    • 1 minut a velocitat 1.

Ja pots posar els espaguetis al plat amb la salsa i els musclos de decoració. Bon profit! 


Comentaris