A qui no li agrada l’ensalada russa? Amb una mica de tonyina, olives tallades a trossets,... i molta, molta maionesa. Quina delícia! Aquesta és una recepta fàcil i divertida perquè la farem a tres nivell. La bomba!
Ingredients per a 4 persones
- 2 patates tallades a cubs petits.
- 2 pastanaga, també tallada a trossos petits.
- 250g de mongeta tendre.
- 1’5 l d’aigua.
- 1 llauna de tonyina. Que sigui en oli.
- Olives sense pinyol
- 2 ous
- Sal
- Maionesa
Elaboració aproximada de 45 minuts
- Posa l’eix del ratllador.
- Afegeix el 1’5 litres d’aigua i activa el programa de bullir del programes automàtics.
- El programa es pararà sol quan l’aigua bulli.
- Distribueix els ingredients de la forma següent:
- Posa els ous a la cistella fonda.
- Posa la mongeta, amb una mica de sal, a la cistella inferior de la vaporera.
- Posa la patata i la pastanaga, també amb una mica de sal, a la cistella superior de la vaporera.
- Un cop tot col·locat al vas anem al programa vapor dels programes automàtics i posem 25 minuts.
- Mentre esperem que passi aquesta estona, podem anar tallant les olives i fent la maionesa.
- Mirem si la verdura està cuita. Si ho està, ja podem pelar i tallar els ous, i afegir-hi amb les olives i la tonyina. Si encara no està cuita programem 5 minuts bé.
Un cop estigui tèbia o freda, com un agradi més, ja la podeu posar als plats. Els que els agradi la maionesa ara és el moment d’afegir-la. La resta un bon raig d’oli.
Bona, oi?
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada