No és el primer cop que farcim tomàquets. Aquest com però és un plat calent, acabat al forn. Un bon entrant o un excel·lent acompanyament.
Ingredients per a 4 persones
- 4 tomàquets
- 120g de pa una mica sec
- formatge mozzarella
- formatge ratllat
- sal
- pebre
- orenga
- oli
- 1 all
- 2 cullerades d'aigua
Elaboració aproximada de 60 minuts
- Escalfa el forn a 180 graus.
- Talla la part superior de tomàquet i reserva-la. La farem servir de tap.
- Posa l’eina de tallar.
- Buida els tomàquets i afegeix el seu contingut al vas.
- Talla el pa a trossets petits i posa’ls al vas amb el tomàquet.
- Afegeix un parell de cullerades de formatge ratllat, una mica d’orenga, un raig d’oli, sal, pebre, dues cullerades d’aigua, una mica de julivert i un all:
- 30 segons a velocitat 8.
- Posa al fons dels tomàquets una mica d’oli, sal, pebre i orenga.
- Omple'ls fins la meitat del tomàquet amb la mescla que tenim al vas.
- Talla la mozzarella a daus i posa’n un tros dins el tomàquet.
- Acaba d’omplir-los i posa un parell més de trossos de formatge de mozzarella.
- Tapa el tomàquet amb el tros que hem reservat. Si t’ha sobrat mozzarella, posen un tros al damunt.
- Posa la mescla que ha sobrat en una bandeja per anar al forn. La mescla ajudarà a que els tomàquets s’aguantin bé.
- Deixa’ls al forn durant 30 o 35 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada