Hummus de remolatxa


Una versió curiosa de l’hummus. Afegir-hi remolatxa als cigrons. La dolçor d’aquest tubèrcul li dona un gust molt agradable al resultat final. 

Ingredients

  • 350g de cigrons 
  • 1 all
  • Suc de mitja llimona
  • 25g d'oli d'oliva
  • 30g de tahini 
  • Un polsim de sal
  • 1 remolatxa cuita

Elaboració:

  1. Bull la remolatxa, només neta de terra i separada de les fulles amb 3 cullerades de vinagre i 1 cullaradeta de sucre, durant una hora. 
  2. Posa l'eina de tallar al vas.
  3. Un cop bullida, pela-la (fes-ho amb guants si no vols que et quedin els dits vermell), talla-la a trossets i posa-la al vas amb la resta d’ingredients:
    • 15 segons a velocitat 10
    • 15 segons a velocitat 5
    • Si vols que el puré sigui més fi repeteix el programa un cop més.


Comentaris