Es pot fer servir qualsevol pasta i marca: macarrons, espaguetis, galets... En aquest cas hem fet servir pasta seca de tomàquet i espinacs en forma de margarides.
Ingredients per a 4 persones
- 400g de carxofes tallada a làmines
- 180g de pasta
- 100g de xampinyons
- 1 ceba
- Julivert
- Oli oliva
- Vi blanc (1 tassa de cafè)
- Un got d'aigua
- Sal
- Un polsim de pebre negre
- Formatge ratllat
Elaboració aproximada de 45 minuts
- Posem l’eina de tallar al vas.
- Afegim la ceba tallada en 4 parts i el julivert tallat ben petitet:
- 10 segons a velocitat 6.
- Canviem l’eina de tallar per la de remenar.
- Afegim els xampinyons tallats a làmines, l'oli i una mica de sal:
- 10 minuts a 100º, velocitat 1.
- Als 5 minuts afegim el vi pel tap i el deixem obert perquè s’evapori l’alcohol.
- Passat aquest temps afegim les carxofes, l’aigua, la sal i el pebre:
- 15 minuts a 100º, velocitat 1.
- Mentrestant posem a bullir la pasta al foc en una olla amb aigua abundant i una mica de sal i oli.
- Quan la pasta estigui cuita la colem i la posem al vas:
- 3 minuts a velocitat 2.
Hi afegim el formatge ratllat, remenem i servim.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada