Vol-au-vents amb crema de cranc


Amb pocs ingredients, però ben combinats, podem fer uns excel·lents i fàcils entrants. En vol-au-vents o torrades.   

Ingredients per a 10 vol-au-vents

  • 3 ous, un d’ells per fer la maionesa.
  • 16 palets de cranc congelats
  • Maionesa
  • Ratlladura de taronja
  • Una mica de sal i pebre 
  • vol-au-vents o torrades

Elaboració a proximada de 15 minuts 

  1. Bull en un pot dos ous durant 10 minuts. Ha de quedar ben fet.
  2. Fes una maionesa a l’altre ou. 
  3. Posa l’eina de tallar i els palets de cranc prèviament descongelats al vas:
    • 30 segons a velocitat 8
  4. Fes baixar amb l’espàtula tots els trossos que hagin quedat a les parets del vas. Si us sembla que no està prou fi repeteix el programa.
  5. Afegeix 2 cullerades de maionesa, la ratlladura de mitja taronja i els ous bullits pelats i trossejats: 
    • 10 segons a velocitat 10
  6. Afegir la resta de maionesa amb una mica de pebre.
    • 10 segons a velocitat 5

Emplena els vol-au-vents o unta unes torrades i ja ho pots servir.


Comentaris