Amb pocs ingredients, però ben combinats, podem fer uns excel·lents i fàcils entrants. En vol-au-vents o torrades.
Ingredients per a 10 vol-au-vents
- 3 ous, un d’ells per fer la maionesa.
- 16 palets de cranc congelats
- Maionesa
- Ratlladura de taronja
- Una mica de sal i pebre
- vol-au-vents o torrades
Elaboració a proximada de 15 minuts
- Bull en un pot dos ous durant 10 minuts. Ha de quedar ben fet.
- Fes una maionesa a l’altre ou.
- Posa l’eina de tallar i els palets de cranc prèviament descongelats al vas:
- 30 segons a velocitat 8
- Fes baixar amb l’espàtula tots els trossos que hagin quedat a les parets del vas. Si us sembla que no està prou fi repeteix el programa.
- Afegeix 2 cullerades de maionesa, la ratlladura de mitja taronja i els ous bullits pelats i trossejats:
- 10 segons a velocitat 10
- Afegir la resta de maionesa amb una mica de pebre.
- 10 segons a velocitat 5
Emplena els vol-au-vents o unta unes torrades i ja ho pots servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada