Una crema de dues verdures que congelades les trobem tot l’any. Fes bé la descongelació i el resultat serà excel·lent. Un plat cremós, amb un gust intens de les dues verdures. Si les acompanyes amb trossets de pa torrat salat aconseguiràs, a més a més, un contrast que el teu paladar segur que agrairà.
Ingredients per a 4 persones
- 400 g de carxofes congelades
- 200 g de espinacs congelats
- 1 ceba
- 2 patates
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- 1 l de caldo de verdures
- 200 ml de llet evaporada o nata líquida para cuinar
- Sal i pebre
Elaboració aproximada de 50 minuts
- Descongela les carxofes i els espinacs el dia abans.
- Posa l’eina de tallar al vas
- Afegeix la ceba tallada en 4 trossos:
- 10 segons a velocitat 6.
- Posa l’eina de remenar i afegeix l’oli:
- 8 minuts a 110º, velocitat 1 en doble direcció.
- Afegeix les carxofes i les patates palades i tallades a trossets:
- 12 minuts a 110º, velocitat 2 en doble direcció.
- És el moment de posar el caldo:
- 8 minuts a 110º, velocitat 1.
- Posa-hi ara els espinacs i la nata líquida:
- 12 minuts a 110º, velocitat 1.
- Canvia l’eina per la de tallar i posa-hi una mica de sal i pebre:
- 2 minuts a velocitat 6
- Si vols que sigui més fina repeteix el programa, però no sense augmentar la velocitat, podria sortir-te la crema pels petits forats del tap.
- Passa el resultat pel xino perquè quedi una crema ben fina i ja la pots servir amb trossets de pa torrat salats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada