Quedareu sorpresos de com queda l’arròs fet al vapor. I a la que hi afegiu la crema d’espinacs acabareu tenint un arròs molt cremós.
Ingredients per a 4 persones
- 350 g d’arròs. A nosaltres ens agrada el bomba, però es pot fer amb qualsevol altre.
- 200 g d’espinacs. Sobretot que seguin frescos, res de congelats.
- 1 ceba
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 1 pot petit de nata líquida.
- 1 l de caldo de verdures o aigua amb una mica de sal.
- Sal
Elaboració aproximada de 30 minuts
- Posa la fulla de tallar al vas.
- Posa la ceba tallada a trossos.
- 6 segons a velocitat 5.
- Amb l’espàtula neteja les parets i tapa del vas i posa l’accessori de remenar.
- Afegeix 3 cullerades d’oli i una mica de sal.
- 4 minuts a 120º, velocitat 1.
- Posa els espinacs
- 4 minuts a 120º, velocitat 1.
- Treu els espinacs del vas i escorre’ls tant com puguis.
- Torna’ls a posar dins el vas i afegeix-hi la nata líquida amb una mica de sal i pebre.
- 4 minuts a 120º, velocitat 1.
- Si els espinacs estan al punt, canvia l’eina de remenar i posar la de tallar. (Si els falta una mica repeteix el programa un parell més de minuts)
- 1 minut a velocitat 1.
- Reserva la salsa en un plat ben tapat.
Ara anem a fer l’arròs.
- Posa el pal del ratllador i un litre d'aigua amb sal.
- Posa la cistella fonda amb l’arròs.
- Ves als programes automàtics i engega el programa de vapor.
- 20 minuts a 120º.
- Prova l’arròs, si no està al punt, repeteix el programa 2 minuts més a 120º. Si està bé barreja'l amb la salsa i ja es pot portar a taula.
Si vols el pots servir-lo amb pinyonets i panses de corinti.
Ja veureu quin arròs més bo. Segur que no trigareu a repetir-lo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada